|
|
|
#11 |
|
Project Owner
|
|
|
|
#12 | |
|
Loyal Member
|
Παράθεση:
το DestCore.dll ειναι σχεδον ολη η βιβλιοθηκη του destinator αυτην που του δινει την μορφη που βλεπουμε για αυτο στο centrafuse 1.12 βλεπεις την κατω μπαρα ενω στις επομενες εκδοση την αφερεσαν. τωρα εως το Cracked DestCore.dll υπαρχει μονο για λιγες χωρες οπως η ελλαδα γιατι το κανονικο το εχουν κλειδομενο με serial key για να παιζει το χαρτη τις ελλαδος ενω εαν βαλεις εναν αλλο χαρτη παιζει και χωρις το Cracked DestCore.dll. αυτο το εχουν σε χωρες που η πειρατεια ανθειζη ακομα |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
Αρκετά όμορφο και εύχρηστο το βρήκα!
Κάτι που δεν μου άρεσε είναι οτι το zoom το δουλεύεις μόνο με + και - , ενώ στο pn είχε και μια μπάρα για το κάνεις πιο γρήγορα! Επείσης μου τη σπάει ο ήχος που κάνει στο κλικ! Δύο ερωτησούλες θέλω να κάνω μόνο: 1ον Ο καινούργιος χάρτης Ελλάδος που είναι σε D2 δουλεύει στο Destinator 7? 2ον Μέσα στο μενού στα πρόσθετα, έχει mp3 player και το κουμπί είναι ανενεργό! Πώς φτιάχνεται αυτό? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
Έπείσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί εκεί που πατάμε για προορισμό, έχουν καταργήσει σε όλα τα Destinator το "εισαγωγή συντεταγμένων"???
Μόνο το dest3 map monkey το είχε και με βόλευε πάρα πολύ! Παράδειγμα μου δίνει καποιος συντεταγμένες μιας συνάντησης ή αν μείνει κάποιος φίλος στο δρόμο μου δίνει συντεταγμένες τις βάζω και πάω! |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Junior Member
|
Παράθεση:
Αν μπορείς ανέβασε και το Cracked DestCore.dll
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
Παιδιά να θέσω και εγώ με την σειρά ου μια ερώτηση? Έχω εγκατεστημένο το Destinator 6.1.1 και διάβασα στην NGI ότι μπορείς να εγκαταστήσεις και την έκδοση 7 ταυτόχρονα με των εξής τρόπο.
Δημιούργησε φάκελο DEST_6 KAI βάλε μέσα το DestinatorApps ( που περιέχει την εγκατάσταση του destinator 6.1.140010 πρόγραμμα + χάρτες ) Δημιούργησε φάκελο DEST_7 KAI βάλε μέσα το DestinatorApps ( που περιέχει την εγκατάσταση του destinator 7 πρόγραμμα + χάρτες ) δημιούργησε 2 items ( dest6 & dest7) στο Today που δείχνουν στο DEST_6\DesttinatorApps\Destinator\destinator.exe και ομοίως το άλλο στο DEST_7\DesttinatorApps\Destinator\destinator.exe Έτοιμος όποτε θες τρέχεις το 6 ή το 7 Το έκανα κατά γράμμα. Τώρα το 6.1.1 παίζει όπως παλιά (κανονικά δηλαδή) αλλά το 7 μου ζητά να ενεργοποιήσω τους χάρτες, έχει κανείς καμία ηδέα τη λάθος γίνετε.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
Περιοχή: /root
|
αυτο αν γινεται θα ηταν χρησιμο!
ΥΓ Τους χαρτες τους κλειδωνουν σε χωρες που ανθιζει η πειρατεια αλλα τι τους κανει να πιστευουν οτι δεν θα τους σπασουν? λεμε τωρα.....
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
Τελικά χρειάζεται το Destcore.dll για να παίξουν η νέοι χάρτες στο 7????????
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Loyal Member
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
thomassf, για ποιο λόγο να έχεις και το dest6 και το dest7?
Με ποια λογική? Στα δικά μου ερωτήματα γίνεται κάτι??? |
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|